Cum funcționează?

CUM PUTEȚI DESFĂȘURA O CAMPANIE DE STRÂNGERE DE FONDURI?

Ne adresăm, conform statutului fundației noastre, doar persoanelor cu dizabilități locomotorii și neuromotorii. Inițierea unei campanii pe situl nostru este simplă și necesită efort minim din partea beneficiarului. Nu trebuie decât să ne scrieți un mesaj prin email la adresa fundatia@misericors.com sau pe pagina noastră de Facebook și să ne prezentați cazul dvs. și să ne furnizați anumite date cu caracter personal, cum ar fi nume, vârstă, adresă și diagnostic.

Fundația Misericors - Trup pentru suflet poate solicita documente din care să reiasă diagnosticul. De asemenea, acceptăm doar cazuri care pot fi verificate de către un reprezentant al fundației noastre.

Vă rugăm să citiți și Politica noastră de confidentialitate pentru a afla cum vor fi folosite datele dvs. cu caracter personal.

CUM PUTEȚI DESFĂȘURA O CAMPANIE DE STRÂNGERE DE FONDURI?

Este recomandat ca durata de desfășurare a unei campanii de strângere fonduri să nu fie una scurtă, deoarece nu veți avea timp suficient de promovare și strângere fonduri, dar nici una îndelungată, statisticile arătând că în cazul acesta scade nivelul de interes și atenția audienței.

Campaniile desfășurate prin intermediul sitului AJUTĂ pot avea o durată cuprinsă între 15 și 60 de zile calendaristice. Ca durată minimă noi recomandăm 30 de zile.

Pentru a avea succes o campanie de strângere fonduri trebuie să fie promovată. Astăzi internetul ne pune la dispoziție numeroase posibilități de promovare a unei campanii: site-uri web, rețele sociale, etc. Fundația Misericors - Trup pentru suflet va promova campania dvs. de strângere fonduri pe internet și vă vom ține la curent cu evoluția acesteia prin intermediul paginii dedicate ei. Vă recomandăm, de asemenea, să o promovați și dvs. pe internet și în cercul de prieteni și apropiați.

CE SE ÎNTÂMPLĂ LA FINALUL CAMPANIEI?

Toate campaniile de strângere fonduri desfășurate pe situl AJUTĂ vor primi sumele colectate chiar dacă obiectivul propus nu este atins. Spre exemplu, o campanie care a avut un obiectiv de 20000 lei și pe perioada de desfășurare a acesteia a strâns doar 7000 lei, beneficiarul va primi suma colectată din care se scad, bineînțeles, comisioanele procesatorului de plăți.

Banii vor fi transferați în contul bancar deschis pe numele beneficiarului în aproximativ 15 zile de la încheierea campaniei de strângere fonduri.