Despre noi

Fundația Misericors – Trup pentru suflet este o organizație non-profit dedicată ajutării persoanelor cu dizabilități (handicap) neuromotorii si locomotorii cărora posibilitățile materiale nu le permit accesul la tratament. Suntem un grup de oameni sensibili la suferința, nevoile și limitările materiale ale semenenilor noștri.

Prin intermediul proiectelor și acțiunilor fundației dorim să contribuim la formarea unei societăți mai bune, în care să fim aproape de semenii noștri, al căror drum prin această viață a fost marcat de întâmplări nefericite. Suntem alături de persoanele cu handicap ajutându-le să depășească barierele puse de starea de sănătate prin oferirea de servicii medicale recuperatorii și prin construcția de rampe de acces.

Printre proiectele noastre de viitor se numără și construirea unui centru de excelență în România în vederea diagnosticării și cercetării afecțiunilor neuromotorii și locomotorii dar și de tratament al acestor afecțiuni.

Platforma AJUTĂ (http://ajuta.misericors.com) este un proiect prin care Fundația Misericors - Trup pentru suflet oferă persoanelor cu dizabilități neuromotorii și locomotorii posibilitatea de a iniția o campanie de strângere de fonduri în vederea strângerii banilor necesari pentru împlinirea unei nevoie imediate sau pe termen lung: acoperirea costurilor aferente tratamentului, achiziționarea de bunuri necesare îmbunătățirii calității vieții (fotoliu rulant, pat medical), construirea unei rampe de acces sau altă nevoie specifică unei persoane cu hadicap locomotor și neuromotor.

Pentru mai multe detalii privind platforma AJUTĂ vă invităm să citiți pagina de Termenii și condiții.